Vegetarische gerechten bestellen.

Geen zin of tijd om te koken en toch een heerlijk vers vegetarisch gerecht op tafel? Op deze site kunt u vegetarische en vegan gerechten bestellen. Als u echter ook een enkele niet vegetariƫr thuis hebt dan kunnen wij zeker ook vleesgerechten verzorgen.

Elke week op vrijdag publiceren wij op de pagina "Vegetarische weekgerecht bestellen" een gerecht dat we op de maandag daarop koken. U kunt dit gerecht bestellen via deze website, zie hiervoor de pagina "Hoe bestel je een vegetarisch gerecht".
U kunt ook op andere dagen andere gerechten bestellen. U kunt hiervoor een keuze maken uit de gerechten op de pagina "Vegetarische gerechten bestellen op verzoek"

Sinds kort doen we ook catering. Neem hiervoor contact met ons op via het contact formulier "Contact met Vegetarian Mondays"

We hopen snel iets van u te horen!

Onze werkwijze i.v.m. het corona virus.

I.v.m. het corona virus zullen wij alleen nog contact loos bezorgen. Dit houdt in dat we het eten verpakt voor de deur plaatsen en aan bellen. Wij zullen op gepaste afstand wachten tot u het eten hebt meegenomen. Ook contante betalingen zullen we niet meer kunnen accepteren. Alleen betalingen via

tikkie.