Gerechten

We koken elke maandag een vegetarisch week gerecht. Echter geven we ook aan wat de vleesvariant is. Op verzoek kunnen we ook een vegan variant koken. Dit gerecht wordt op de vrijdag voorafgaand op deze website en op onze facebook pagina (www.facebook.com/vegetarianAlmere/) gepubliceerd voor 12:00. Hierbij wordt ook aangegeven welke vlees variant geleverd kan worden. Uw bestelling dient voor zondag avond te zijn onvangen.

Gerechten die in voorgaande weken gekookt zijn kunnen op verzoek nog besteld worden.

Bestellen

Weekgerecht
U kunt het week gerecht bestellen door te klikken op het gerecht. U komt dan bij het bestel formulier. Geef hierbij aan om welk gerecht het gaat, hoeveel porties u wilt bestellen en eventuele wensen t.a.v. allergieen en of u vlees in een van de porties wenst. Geef ook aan of u het af komt halen of dat het bezorgd moet worden. Voor bezorgkosten zie hiernaast. In het geval van bezorgen ook graag het adres vermelden.

Op de pagina "Vegetarisch gerecht bestellen op verzoek" vind u alle gerechten die u kunt bestellen. Minimale afname is 4 porties. Klik op het gerecht dat u wilt bestellen en u komt bij het bestel formulier.

Kosten.

Een gerecht kost € 6,00 per portie.

We kunnen ook bezorgen binnen Almere. De kosten hiervoor zijn:

  • Bij ons thuis afhalen en in de radius tot en met 4 km brengen is gratis.
  • In de radius van 4 tot en met 8 km brengen (17.00 - 18.00) - extra 1 euro per bestelling.
  • In de radius van 8 tot en met 10 km brengen (17.00 - 18.00) - extra 2 euro per bestelling.
  • Boven 10 km in Almere (17.00 - 18.00) - extra 3 euro per bestelling.

Betaling kan contant bij afhalen of levering of we kunnen u een betaalverzoek sturen zodat u vooraf een banktransfer kan maken.