Wie zijn wij?

Met ons gezin hebben wij al een paar jaar Vegetarische Maandagen.
Alleen onze dochter wil graag vegetarisch (of liever veganistisch) eten. Daarom eten wij een keer per week allemaal zonder vlees of vis en soms hebben wij variatie van hetzelfde gerecht op tafel; onze dochter vegetarisch en de rest hetzelfde gerecht met vlees of vis.
Wij koken graag en met veel plezier. Wij besteden veel tijd om de lekkerste recepten van de hele wereld uit te proberen.
Als je zelf graag minder tijd aan koken wilt besteden en toch lekker en gezond wilt eten, kunnen wij dat voor je koken. Je kunt het bestellen via deze website Vegetarian Mondays, via onze Facebook pagina..
Als je een familie lid hebt die toch liever een stukje vlees of vis eet, dan kunnen wij een alternatief gerecht met vlees of vis bezorgen.
Elke Vrijdag maken wij bekend, welke gerecht de volgende maandag wordt gekookt. Bezorging in Almere is mogelijk maar liever ophalen in Almere Buiten.

Natalia Demers

Ik hou heel erg van koken. Graag voor heel veel mensen. En ik ben erg creatief met ingredi├źnten. Omdat onze dochter vegetarisch is heb ik me verdiept in de vegetarische en vegan keuken en heb ik veel recepten verzameld voor deze keukens. En deze wil ik graag delen met een grotere groep mensen. Vandaar dit initiatief om elke maandag een lekker gerecht, van verse ingredienten aan te bieden.

Bert Demers

Ik ben een enthousiaste amateurkok. Ik heb nooit het koks beroep uitgeoefend maar ben altijd veel bezig geweest met koken en ben dus autodidact. Ik ben chef kok bij de Cuisine Culinair Almere, een vereniging van hobby koks. Ik heb mijn kook bekwaamheid verder uitgebreid middels het examen van Chef de Cuisine, een diploma dat wordt uitgereikt door de Cuisine Culinaire Nederland.

Samen met Natalia vind ik het geweldig om ook thuis culinaire diners te geven voor ons gezin, de familie en vrienden. Ook geven wij samen kookworkshops voor geïnteresseerden.